Responsabilitate in trafic

Perspectiva, solidaritate si responsabilitate in trafic

Statistica arata ca cele mai grave accidente rutiere sau incidente in trafic implica autoturismele mici si mai putin vehiculele cu masa mare sau de gabarit mare. Oare de ce? Sunt oare mai ghinionisti soferii posesori de permis categoria B? Sun mai intelepti cei care au permis de categoria C ? Adevarul nu are legatura nici cu norocul / ghinionul si nici cu intelepciunea.

responsabilitate in trafic
responsabilitate in trafic

Totul este o chestiune de perspective, de colaborare si de constientizare a importantei conducerii in conditii de siguranta a tuturor participantilor.

Tiristii sunt implicati in mai putine accidente rutiere pentru ca datorita cabinei care este situata la inaltime. Perspectiva asupra soselei se schimba radical, fata de cea pe care o are o masina mica. Campul vizual se largeste este considerabil, oferind posibilitatea de a anticipa mult mai bine si mai rapid reactiile si manevrele celorlalti conducatori din trafic.

Nu am auzit pana acum ca vreun tirist sa plece la drum fara statia sa. Aceasta reprezinta pentru el modalitatea cea mai eficienta de a comunica cu toti camarazii. Dar ea reprezinta si o modalitate eficienta de a ajuta in trafic. Practic pentru ei, statia este un soi de Facebook, modul in care ei socializeaza.

Pe langa aceasta, modul in care comunica si sunt uniti pentru aceeasi misiune – de a transporta eficient si sigur – ii face foarte uniti mai ales in situatii de urgenta. Se ajuta unul pe celalalt, dar nu se dau in laturi de a ajuta si alti conducatori in trafic.

In cadrul firmei noastre, daca aveti nevoie, va putem pune la dispozitie, soferi specializati si responsabili pentru a va asigura conditiile cele mai bune de transport.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.