Cum se construiesc containerele

Cum se construiesc containerele           

Ca orice alt produs pe care noi, oamenii, il folosim si containerele sunt facute in fabrici anume concepute.

Poate ne intrebam cu ce si cum anume sunt construite acestea. Insa raspunsul este cat se poate de simplu.

In prima etapa este ales, in functie de scopul si utilitatea containerelor,

constuctie containere
constuctie containere

materialul din care se vor realiza acestea. Apoi materialul este taiat conform dimensiunilor standard a containerului comandat si pus in presa pentru a da forma materialul dorit. Intre cele doua parti ale materialului se foloseste vata sau material special de izolatie termica sau fonica. Apoi, dupa ce cele patru bucati au fost realizate, un muncitor calificat sau mai multi pentru aceasta operatiune vin si asambleaza cu o masinarie speciala suruburile pentru a uni cele patru bucati intr-o forma dreptunghiulara.

Daca este nevoie, in functie de scopul si utilitatea containerului, se lasa din fabrica numite spatii in placile metalice pentru a monta mai tarziu, geamuri, zone de aerisire, tevi etc.

Apoi pe un anumit sector si de catre un anumit muncitor, forma, acum dreptunghiulara, este vopsita cu o anumita vopsea care sa reziste la temperaturi joase sau ridicate si la alte conditii meteorologice.

Dupa ce si aceasta operatiune a fost realizata, containerul este verificat daca indeplineste toate conditiile pentru care a fost construit initial: izolatie termofonica, aerisire, tevi de scurgere, rezistenta la mase mari cantitativ etc.

Apoi daca acestea trec si de procedeul verificarii calitatii si detaliilor necesare, containerul este pregatit spre export in functie de cererea si asteptarile clientului.

Totusi, desi pare o treaba simpla, implicarea intr-o astfel de activitate presupune timp, rabdare, o coordonare buna a oamenilor si lucru in echipa, dar si promptitudine.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.