Containerele locuibile

Containerele de locuit reprezinta cea mai buna varianta pentru angajatii din constructii care realizeaza lucrari in alte orase, dar nu numai pentru ei. Ele pot fi o alternativa eficienta si pentru cei care vor sa plateasca mai putin sau sa nu plateasca chire.

containerele-locuibile
containerele-locuibile

In astfel de containere încap de regula un pat sau chiar doua paturi suprapuse si ramane loc pentru o masa si doua scaune si in functie de cum sunt asezate restul pieselor de mobilier si de un dulap. Nu includem si instalatia sanitara, care este oricum integrata in astfel de tipuri de containere.

Astfel pentru o perioada de timp aceasta varianta reprezinta o alternativa practica si comoda a variantei originale ,,acasa”. Containerele sunt construite din materiale care nu permit frigului sa intre si izoleaza foarte bine si fonic. De asemenea, unele pot fi si dotate cu instalatie de aer conditionat, pentru a asigura tot confortul necesar.

Iar daca este nevoie de o compartimentare a zonei de dormit cu zonei de lucru sau pur si simplu este nevoie de mai mult spatiu, se poate opta pentru varianta de containere de locuit modulare. Acestea se pot uni intre ele, atat la nivelul parterului, cat si etaj, punand astfel la dispozitie mai mult spatiu de locuit si utilizat.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.