Transport containere si cabine de paza

Servicii profesioniste pentru transport containere si cabine de paza la Cros Expeditii Srl.

Oferim servicii profesioniste cu personal specializat si camioane dotate cu macara sau platforma pentru transport containere maritime si containere birou, asiguram transport pentru cabine paza din fibra de sticla sau containerizate.

Transport cabine paza
Transport cabine paza

Firma noastra este locata in Bucuresti si are in permanenta camioane in tranzit prin orice regiune a tarii asiguram astel acoperirea la nivel national pentru serviciile de transport containerizat rutier.

Pentru detalii servicii de transport si informatii flota de camioane precum si cotatii de pret va asteptam cererile de oferta pe e-mail office@transport-containere.ro sau la numarul de telefon 0765274210.

Asiguram mutari cladiri din containere, transport containere maritime si servicii de transport containere birou indiferent de dimensiune sau greutate.

La noi, experienta in marketing, in transportul international si in lucrul direct cu soferii, in utilizarea camioanelor si a containerelor isi spune cuvantul atunci cand trebuie sa va oferim cele mai bune solutii pentru nevoile si asteptarile dumneavoastra.

Va punem la dispozitie nu numai promptitudinea, dar si seriozitatea cu care preluam fiecare cererea de a dumneavoastra. Pentru majoritata membrilor echipei noastre au avut si au contact direct cu containerele si cu transportul international si national, stiti sigur ca oferta sau sfaturile care vi se ofera sunt individualizate si au o justificare realista.

Oricand apelati la noi veti avea certitudinea ca ati primit cel mai bun produs sau serviciu. Va vom recomanda cel mai potrivit tip de container pentru marfa dumneavoastra. Va vom ghida in privinta transportului international si, de asemenea, va punem la dispozitie cel mai bune camioane pentru specificul rutei pe care doriti s-o urmati.

Servicii transport containere

Servicii transport containere

Servicii containere in Romania cu Trans Auto Vyo

Transport containere in Romania,daca achizitionati orice tip de container standard, multifunctionale sau echipat special conform nevoilor dumneavoastra, apoi consultati lista partenerilor si a lucrarilor noastre de referinta si contactati unul dintre colegii nostri cu privire la cererea dumneavoastra pentru transport containere.

servicii de transport containere
servicii de transport containere

Va invitam sa apelati la serviciile noastre de transport containere in Romania, contaienere modulare sau containere depozitare profesionale, asiguram transport si manipulare pentru orice tip de container.

Daca aveti nevoie de un spatiu pentru depozitare, un birou sau o locuinta mobile si flexibila, care poate fi instalata rapid si usor, alegeti containere potrivite si transportati cu firma Trans Auto Vyo.

Cui ne adresam si cui recomandam servicii de transport containere ?

  • Acelor care opteaza pentru un birou sau o locuinta mobile si au nevoie de transport si manipulare.
  • Acelor care doresc un montaj rapid si usor in orice locatie.
  • Celor care doresc o cladire modulara pe un nivel sau mai multe etaje.

De ce sa apelati la Trans Auto Vyo pentru transportul unui container depozitare sau a unor containere locuibile ?

  • Cotatii rapide de pret pentru transport containere.
  • Manipulari containere conform cerintelor clientilor
  • Utilaje si personal specializat in functie de proiectul clientului.

Compania Trans Auto Vyo activeaza in domeniul transport containere si manipulare containere cu dimensiuni standard sau individualizate.

Containerele care pot si transportate :

  • Containere birou standard, containere de locuit, containere vestiar, cabine de paza, containere depozitare si containere pentru transport.
  • Containere speciale: multifunctionale, containere frigorifice si containere sanitare.

Solicitati acum oferta pentru servicii de transport containere la numarul de telefon 0765274210 sau pe office@transport-containere.ro .

Sali de clasa modulare

Sali de clasa modulare

Pentru ca se apropie anul scolar 2014 – 2015 si multe din scoli se afla in reconditonari sau chiar reparatii generale, constructorii de containere din Statele Unite propun o alternativa buna: salile de clasa modulare.

sali-de-clasa-modulare
sali-de-clasa-modulare

Acestea au fost special construite si gandite pentru astfel de situatii cand spatiu scolar nu se poate finaliza pana la inceputul anului scolar. Ele reprezinta o modalitate ieftina si eficienta atunci cand numarul de elevi sau profesori depaseste capacitatea spatiului.

Salile de clasa modulare pot fi utilizate si pentru a realiza sali separate de sport sau temporare de conferinta pentru evenimente sau simpozioane.

Atunci cand va hotarati sa optati pentru aceasta varianta trebuie sa luati in considerare mai multe aspecte. Trebuie vazuta exact marimea necesara a clasei, spatiul unde aceasta va fi amplasata/ asezata si bugetul disponibil si pentru ce sau cine va utiliza spatiul.

Salile de clasa modulare se gasesc in diferite dimensiuni in functie de cererea clientului si sunt construite din aceleasi materiale din care sunt realizate si containerele de locuit sau cabinele de paza. Ele ofera confortul termic si fonic pentru desfasurarea in conditii optimei a unei ore sau a unei conferinte importante, fiind dotate cu sisteme electrice bune care sa sustina alimentarea la curent pentru mai multe persoane sau mai multe ore. Ele pot veni cu spatii si instalatii sanitare integrate sau realizate separat de salile de clasa.

Container tip grup sanitar cu dus si WC

Container tip grup sanitar cu dus si WC

           Cu toate ca atunci cand vine vorba de crearea unui spatiu confortabil si pentru pauze pentru muncitori intr-un santer, primul lucru care ne trece prin minte este achizitionarea unuia sau mai multor containere de tip birou sau de locuit. Insa acestea din urma sunt prea putin utilizate de catre muncitori si mai mult folosite de ingineri, proiectanti sau manageri de santier.

Intr-un astfel de spatiu de lucru si nu numai este necesar sa existe si un

container-grup-sanitar
container-grup-sanitar

container cu grup sanitar cu dus si WC pentru a oferi conditii optime de igiena.

Containerele de acest gen se regasesc in mai multe tipuri. Poti fi containere cu wc pentru femei sau pentru barbati sau containere care pe langa grupul sanitar sa aiba integrate si o cabina de dus, boiler pentru apa, oglinzi si instalatii de ventilare. Aceste lucruri pot fi stabilite impreuna cu clientul si in functie de spatiu de care se dispune si de locul in care cabina va fi pozitionata.

            Multe din ele dispun de un spatiu separat (si exterior) de colectare a deseurilor sau unele cabine pot fi racordate la sistemul de canalizare ce este disponibil in zona in care se afla pozitionata cabina.

Containerele sanitare pot fi utilizate si in spatii publice sau in curtile proprii in functie de cererea si spatiul disponibil cumparatorului.

Tipuri de camioane

Tipuri de camioane

Camioanele sunt printre cele mai puternice autovehicule din lume si cele mai utilizate vehicule in toate tipurile de industrii.

Insa in functie de utilitate acestea sunt de mai multe tipuri:

Camionul cu remorca de tip tandem are in componenta sa doua sectiuni marfare

tipuri de camioane
tipuri de camioane

cu o capacitate maxima de incarcare de 22,000 kg si volum total de 113 m3. Este utilizat in special pentru marfurile de volum mare, dar usoare, precum mobilier, saltele, materiale textile etc.

Camion cap tractor cu semi-remorca are dimensiunea remorcii de 13,6 x 02:45 x 2.7 m, iar capacitatea maxima de incarcare de 22,000 kg.

Acest tip de camion este ideal pentru marfurile paletizate, marfa poate fi incarcata prin spate, lateral si din partea de sus.

Camionul cu lift este un camion dotat cu un lift hidraulic, liftul putand ridica marfa in camion. Capacitatea de ridicare a acestuia este de pana la 2000 kg, iar remorca pentru marfa este de 7-9 x 2.45 x 2-2,5 m. Datorita pozitionarii liftului si faptul ca acesta nu este mobil, marfa poate fi incarcata doar prin spate. Acest tip de camion este utilizat mai ales in distributie.

Camionul cu macara este dotat cu o macara cu brat hidraulic, care este utilizat la ridicarea, transportul si plasarea marfurilor. Cu ajutorul camioanelor cu macara se tansporta masini, containere, utilaje industriale de tonaj mai mare.

Camionul cap tractor cu remorca jumbo are dimensiuni de 13.6 x 2.45 x 3 m, iar capacitatea maxima de incarcare este la fel ca la celelalte camioane, de 22,000 kg.

Containere birou

Containere birou

Fie ca doresti sa ai un spatiu de lucru pe santier, unde sa nu se prafuiasca documentele, fie ca ai nevoie de un loc in care sa comunici eficient cu oamenii, containerele tip birou reprezinta o investitie foarte buna. Ele pot fi plasate

containere-birou
containere-birou

oriunde e nevoie, datorita faptului ca nu ocupa foarte mult spatiu, cea mai are dimensiune fiind de 3m x 12m x 2.55m.

Containerele birou vin de obicei echipate cu sistem electric, cu instalatie de aer conditionat, podea adecvata si usi si ferestere. Sunt foarte convenabile, se instaleaza rapid, sunt confortabile si flexibile, ceea ce face ca activitatile pe care le desfasuram sa decurga ca intr-un birou obisnuit dintr-o cladire. Mai mult, ele pot fi deplasate sau mutate cu usurinta oricand si oriunde acest lucru este permis sau necesar.

In plus materialele din care sunt facute permit o izolare foarte buna, pastrand linia estetica, dar fara a renunta in vreun fel la confortul fonic si termic necesar desfasurarii muncii de birou.

Iar la cerere ele pot fi modificate pentru a indeplini nevoile celor ce le folosesc, elementele suplimentar putand varia de la ferestre, usi, instalatii sanitare, pana la utilizarea unor materiale dorite de client, solicitati acum detalii containere birou.

Containerele locuibile

Containerele de locuit reprezinta cea mai buna varianta pentru angajatii din constructii care realizeaza lucrari in alte orase, dar nu numai pentru ei. Ele pot fi o alternativa eficienta si pentru cei care vor sa plateasca mai putin sau sa nu plateasca chire.

containerele-locuibile
containerele-locuibile

In astfel de containere încap de regula un pat sau chiar doua paturi suprapuse si ramane loc pentru o masa si doua scaune si in functie de cum sunt asezate restul pieselor de mobilier si de un dulap. Nu includem si instalatia sanitara, care este oricum integrata in astfel de tipuri de containere.

Astfel pentru o perioada de timp aceasta varianta reprezinta o alternativa practica si comoda a variantei originale ,,acasa”. Containerele sunt construite din materiale care nu permit frigului sa intre si izoleaza foarte bine si fonic. De asemenea, unele pot fi si dotate cu instalatie de aer conditionat, pentru a asigura tot confortul necesar.

Iar daca este nevoie de o compartimentare a zonei de dormit cu zonei de lucru sau pur si simplu este nevoie de mai mult spatiu, se poate opta pentru varianta de containere de locuit modulare. Acestea se pot uni intre ele, atat la nivelul parterului, cat si etaj, punand astfel la dispozitie mai mult spatiu de locuit si utilizat.

Cum se construiesc containerele

Cum se construiesc containerele           

Ca orice alt produs pe care noi, oamenii, il folosim si containerele sunt facute in fabrici anume concepute.

Poate ne intrebam cu ce si cum anume sunt construite acestea. Insa raspunsul este cat se poate de simplu.

In prima etapa este ales, in functie de scopul si utilitatea containerelor,

constuctie containere
constuctie containere

materialul din care se vor realiza acestea. Apoi materialul este taiat conform dimensiunilor standard a containerului comandat si pus in presa pentru a da forma materialul dorit. Intre cele doua parti ale materialului se foloseste vata sau material special de izolatie termica sau fonica. Apoi, dupa ce cele patru bucati au fost realizate, un muncitor calificat sau mai multi pentru aceasta operatiune vin si asambleaza cu o masinarie speciala suruburile pentru a uni cele patru bucati intr-o forma dreptunghiulara.

Daca este nevoie, in functie de scopul si utilitatea containerului, se lasa din fabrica numite spatii in placile metalice pentru a monta mai tarziu, geamuri, zone de aerisire, tevi etc.

Apoi pe un anumit sector si de catre un anumit muncitor, forma, acum dreptunghiulara, este vopsita cu o anumita vopsea care sa reziste la temperaturi joase sau ridicate si la alte conditii meteorologice.

Dupa ce si aceasta operatiune a fost realizata, containerul este verificat daca indeplineste toate conditiile pentru care a fost construit initial: izolatie termofonica, aerisire, tevi de scurgere, rezistenta la mase mari cantitativ etc.

Apoi daca acestea trec si de procedeul verificarii calitatii si detaliilor necesare, containerul este pregatit spre export in functie de cererea si asteptarile clientului.

Totusi, desi pare o treaba simpla, implicarea intr-o astfel de activitate presupune timp, rabdare, o coordonare buna a oamenilor si lucru in echipa, dar si promptitudine.

Idei creative de utilizare a containerelor

Idei creative de utilizare a containerelor

Zilnic primim zeci de cereri pentru containerele pe care le avem, insa unele din acestea sunt deosebite si interesante.

De cele mai multe ori ii intrebam la ce doresc sa le foloseasca pentru a-i putea

idei containere
idei containere

ghida pe clientii nostrii spre cea mai buna alegere a tipului de container. In mod normal clientii noştri achizitioneaza containere pentru a le utiliza in domeniul industrial, pentru birouri si hale. Insa am avut clienti care nu s-au sfiit sa impartaseasca cu noi ideile lor de intrebuintare a containerelor si care s-au transformat ulterior in afaceri profitabile.

Unul din clientii nostri ne-a sunat acum ceva timp si ne-a intrebat daca putem sa-i recomandam un container potrivit pentru transporta stupi de albine. Ne-a explicat cu multa rabdare si calm care sunt conditiile pe care trebuie sa le aiba pentru a putea depozita stupul si am realizat ca domnul vorbeste foarte serios. Si cum la noi fiecare cerere si fiecare client conteaza, am inceput sa ne gandim impreuna care este cel mai bun container si ca dimensiune si ca dotari pentru stupii de albine ai clientului nostru.

In prezent domnul are 10 containere cu stupi, pe care cu siguranta le-ati intalnit sau le intalniti pe tarmurile patriei. Este in plin progres pentru ca ii este mult mai usor sa se deplaseze acum si mierea pe care o produce este foarte delicioasa si sanatoasa.

Deci dupa cum vedem nu exista o limita a utilizarii containerelor, la fel cum nu exista nicio limita in ceea ce priveste inventivitatea si creativitatea oamenilor. De ce puteti fi siguri este ca noi va vom ajuta sa va puneti ideile in practica, oricat de ciudat vi s-ar pare.

Responsabilitate in trafic

Perspectiva, solidaritate si responsabilitate in trafic

Statistica arata ca cele mai grave accidente rutiere sau incidente in trafic implica autoturismele mici si mai putin vehiculele cu masa mare sau de gabarit mare. Oare de ce? Sunt oare mai ghinionisti soferii posesori de permis categoria B? Sun mai intelepti cei care au permis de categoria C ? Adevarul nu are legatura nici cu norocul / ghinionul si nici cu intelepciunea.

responsabilitate in trafic
responsabilitate in trafic

Totul este o chestiune de perspective, de colaborare si de constientizare a importantei conducerii in conditii de siguranta a tuturor participantilor.

Tiristii sunt implicati in mai putine accidente rutiere pentru ca datorita cabinei care este situata la inaltime. Perspectiva asupra soselei se schimba radical, fata de cea pe care o are o masina mica. Campul vizual se largeste este considerabil, oferind posibilitatea de a anticipa mult mai bine si mai rapid reactiile si manevrele celorlalti conducatori din trafic.

Nu am auzit pana acum ca vreun tirist sa plece la drum fara statia sa. Aceasta reprezinta pentru el modalitatea cea mai eficienta de a comunica cu toti camarazii. Dar ea reprezinta si o modalitate eficienta de a ajuta in trafic. Practic pentru ei, statia este un soi de Facebook, modul in care ei socializeaza.

Pe langa aceasta, modul in care comunica si sunt uniti pentru aceeasi misiune – de a transporta eficient si sigur – ii face foarte uniti mai ales in situatii de urgenta. Se ajuta unul pe celalalt, dar nu se dau in laturi de a ajuta si alti conducatori in trafic.

In cadrul firmei noastre, daca aveti nevoie, va putem pune la dispozitie, soferi specializati si responsabili pentru a va asigura conditiile cele mai bune de transport.