Vanzari si transport containere

Vanzari si transport containere

Vanzari si transport containere sunt doua activitati conexe, vanzarile de containere fiind strans legate de asigurarea serviciilor de transport containere sau mutari containere. In general pe piata se vand urmatoarele tipuri de containere :

– containere locuibile sau containere birou.

– containere maritime pentru transport naval.

– containere maritime pentru depozitare.

– containere pentru deseuri.

– containere pentru telecomunicatii.

Firmele care produc containere si companiile care se ocupa cu vanzari

vanzari-si-transport-containere
vanzari-si-transport-containere

containere ofera servicii de transport containere in orice regiune a tarii, ba chiar servicii de mutari containere astfel incat utilizatorii acestor produse sa beneficieze din plin de mobilitatea spatiilor de depozitare sau de birouri.

Societatea noastra transporta containere pentru cele mai cunoscute firme de vanzari containere, asigura transport cu camion dotat cu macara si personal specializat pentru montare, demontare si mutare containere birouri sau containere maritime.

Vanzari si transport containere doua servicii care stau la dispozitia celor interesati de achizitia si utilizarea containerelor de orice tip, clientilor care doresc mutarea cladirilor din containere sau care au achizitionat unul sau mai multe containere si nu au la indemana o solutie de transport si montaj a acestor module.

Vanzari si transport containere :

– ridicarea containerelor de la producator, cu camion cu macara si livrarea acestora oriunde in tara.

– transportul in siguranta al containerelor cu platforme specializate si soferi cu experienta in manipularea si transportul acestor produse.

– autorizatii speciale pentru personalul implicat in activitatea de transport containere.

– manipularea cu macaraua proprie a camionului astfel incat nu depindem la incarcare si descarcare de prezenta unei macarale.

– asigurarea transporturilor si a marfurilor transportate cu firme de asigurari cunoscute la nivel international.

– posibilitatea transportului atat in tara cat si in Europa.

– dispunem de unul din putinele camioane care poate manipula independent si transporta containere cu lungimea de 12 metri.

Vanzari si transport containere asigurate de societatea noastra, Trans Auto Vyo din Bucuresti sunt servicii de transport containere la un inalt nivel de profesionalism, rapiditate si seriozitate.

Pentru cotatii de transport containere va stam la dispozitie pe e-mail office@transport-containere.ro sau la numarul de telefon 0765.274.210 .

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.