Camion cu macara de inchiriat in Bucuresti

camion-macara-bucuresti
camion-macara-Bucuresti

Camion cu macara

In acest moment societatea noastra va ofera posibilitatea inchirierii camioanelor cu macara din parcul nostru pentru transporturi de containere sau marfuri sau puteti inchiria camion cu macara pentru lucrari de montaj, de exemplu montare stalpi iluminat .

Daca doriti o oferta de pret pentru camion cu macara va rugam sa ne contactati pe 0765274210.

 

Marian Tugui

As dori sa inchiriez un camion cu macara pentru a transporta doua containere de birou din Bucuresti pana la Ploiesti. Va rog sa-mi dati o cotatie de pret.

tanasciuc sergiu

Buna ziua,
As dori sa inchiriez un camion cu macara pentru a trasporta un utilaj (concasor) de 12,5 to si un transport, benzile accesorii 4to.
Din localitatea Bozovici destinatie Filipestii de Padure.
Va rog sa-mi transmiteti o oferta de pret.

Multumesc.

Cristescu

Buna seara, doresc o oferta pentru un transport cu o cantitate de 4,5 tone reprezentant stalpi din beton de la Bauelemente de lângă Ploiesti. Traseul din Arsicesti ( Zona industriala de lângă Ploiești ) la Alexandria – 163 km. De preferat ca masina sa dețină macara pentru a descărca repede încărcătura. Multumesc !

Viorel

Avem de transportat doua containere 20″ camionul trebuie sa fie cu macara pentru incarca/descarca containerele. Rog o cotatie de pret pentru ruta Ploiesti Bucuresti. Multumesc

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.