Camion cu macara

camion-cu-macara

Camion cu macara pentru transport containere

Societatea Trans Auto Vyo dispune de camioane cu macara proprii si va ofera urmatoarele servicii :

  • transport cu camion cu macara
  • mutare containere
  • incarcare, transport si descarcare cu macara
  • transport in Bucuresti cu camioane cu macara
  • transport in Romania cu camionm cu macara
camion-cu-macara
camion-cu-macara

Putem executa mutari de containere de 12 metrii lungime cu camion cu macara special care poate incarca si descarca aceste echipamente. Pentru detalii referitoare la camion cu macara va rugam sa sunati pe numarul 0765274210.

Societatea noastra dispune de un parc auto propriu, dezvoltat pe transport cu camion cu macara in Bucuresti si in orice zona a tarii, personalul nostru are o experienta relevanta pe manipulari cu macara si transport containere si alte marfuri generale sau specializate.

Trans Auto Vyo este unul din principalii operatori nationali pe segmentul de transport containere, compania a evoluat din 2007 marindu-si in permanenta parcul de camioane cu macara si platforma, incepand cu 2012, firma noastra a inclus in oferta de transport primul camion cu macara capabil sa incarce si sa transporte containere maritime de 40′ si 40′ Hc, manipularea de incarcare si descarcare a containerului efectuandu-se cu macaraua proprie a camionului. Putem transporta atat containere maritime cat si containere birou sau cabine paza.

Adrian Minea

Buna ziua. As dorii si eu o cotatie de pret pentru un transport al unui container de 7 m amenajat pentru birou de din zona Lukoil Mogosoaia pe str Independentei Buftea. Va multumesc

Catalin Onceanu

As dori si eu o cotatie de pret pentru incarcare/transport descarcare container 6m (tip transport maritim) cu camion cu macara proprie, din Constanta (incinta Port) in localitatea Agighiol jud Tulcea, cca 132 km.

lupea gabriel

As dorii mutarea unui container de 6 metri din cartierul Floreasca pana la Pasajul Muncii ,in Bucureste va rog contactati-ma 0728010588

Vlagioiu Ion

Buna ziua ! As dorii si eu o cotatie de pret incarcare /transport/descarcare a unui garaj tip Somaco de la Constanta la Lazu circa 12Km. Va multumesc.

Cucu alina

Buna ziua. As dori si eu o cotatie pentru ridicarea/transport/dezcarcarea unui garsj tip somaco ,din Constanta in Lazu (aproximativ 10-15km). Muktumesc

Cucu alina

Buna ziua. As dori si eu o cotatie de pret pentru ridicarea/transport/dezcarcarea unui garsj tip somaco ,din Constanta in Lazu (aproximativ 10-15km). Muktumesc

Cucu alina

Buna ziua. As dori si eu o cotatie de pret pentru ridicarea/transport/descarcarea unui garaj tip somaco ,din Constanta in Lazu (aproximativ 10-15km). Muktumesc

Popa Ovidiu

Buna ziua
As dori o cotatie de pret pentru ridicare-transport-descarcare a unui container tip CFR de 6 m in Magurele/Ilfov.
Transport sub 1 km.

Cristea

Buna ziua as vrea si eu un pret estimativ ptr transportul unui garaj tip somati de 6m x2.5 cred de la constanta la Babadag Tulcea cca 100km.

ENE PETRUS

Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti doreste sa inchirieze un camion cu macara pentru mutarea unui container 6m din Prelungirea Ghencea nr.42 pana in Parcul Floreasca (aprox.12 km).
Mentionez ca, achizitia se va face numai prin SEAP.
TEL.0741.123.090

Popescu Alexandru

Buna ziua. Ma intereseaza cat ma costa transportul unui garaj din beton (Granitul) din Bucuresti, bd. Iuliu Maniu, sector 6, pana in comuna Cotesti, jud Vrancea (180 km aprox.). Va multumesc, astept raspunsul dvs. 0723672781

Dascalu George

La sfarsitul acestei lunii i-mi vine containerul din Canada la Constanta si vreau sa-l transport la Pitesti, undeva la 10 Km, in comuna Albota.
Containerul contine mobila, alte lucruri de casa si masina. D-voastra aveti posibilitatea de a descarca din container ce am mentionat?; ma puteti ajuta?

George

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.