Camioane cu platforma

Camioane cu platforma

Societatea moderna a cautat sa-si creeze cele mai potrivite, adaptate, dar si comode ustensile, aparate si utilaje prin care sa isi asigure progresul, dar si prin care sa isi faciliteze munca. Astfel s-a nascut si camionul cu platforma. Acest camion care este ,,bun la toate”, dar mai ales in manipularea de marfuri precum cutii cu incarcatura fragila, containere sau chiar masini/utilaje.

camion cu platforma
camion cu platforma

Camionul cu platforma, este compus, dupa cum ii spune si numele dintr-un camion si o platforma. Insa acest tip de camion este unul cu reglaj electric si are o suprafata plata mare, special construita pentru a sustine obiecte pentru a fi transportate. Aceasta instalatie electrica este conectata la platforma, astfel in cat soferul sa o poata manipula din interiorul cabinei sale.
Acest tip de camioane mai sunt cunoscute si sub denumirea de vehicule utilitare pentru depozit, deoarece sunt folosite in special in transportarea si manipularea marfurilor cu greutate medie si mare (maxim 20 de tone). Camioanele asigura astfel manipularea acestora in conditii de maxima siguranta, atat a marfii, cat si a muncitorilor.
Astfel de camioane au diverse dimensiuni pentru platformele cu care vin echipate, de la 6 metri pana la 13 metri, poate chiar si mai mari, si pot, de asemenea sa li se adauge alte echipamente ori accesorii necesare transporturilor sau manipularii marfii.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.